Hvad er Hømopatisk HCG ?

Hømopatisk HCG kommer som små "sukkerkugler" som skal opløses under tungen. Der er ikke noget der skal sprøjtes eller sluges.


Hømopatisk HCG er uden homoner som det gamle HCG.


Hømopatisk HCG nedsætter sultfornemmelsen og bevirker en højere forbrænding af fedt frem for muskelmasse under kuren.

Hvordan forløber en HCG kur ?

HCG kuren er inddelt i 4 faser og forløber således:


Fase 1:

2 Fede-dage: Her skal “lægges på lager”. Dels for at fylde depoterne op så du ikke “signalerer” sult til hjernen, og dels for at vise din krop at forandring er på vej. Du SKAL spise fede sager såsom piskefløde, chips, pomfritter, fede kager, ja alt det der egentlig ikke er særligt sundt 🙂 samtidig indtages det homøopatiske HCG som nu hjælper med at booste din forbrænding


Fase 2:
21 dages diætfase: Her foregår det egentlige vægttab. 21 dage med masser af grønt og protein – UDEN stivelse, sukker, alkohol og mælkeprodukter – fedtfattige syrnede mælkeprodukter såsom skyr er okay. Det homøopatiske HCG låser op for de dybere fedtlag som normalt er svære at forbrænde, og indtages sammen med specielle kosttilskud som sikrer dig alt hvad du har brug for af vitaminer, mineraler og olier under diætfasen. Du får opskrifter og indkøbslister med til kuren.


Fase 3:
2 dage uden homøopatisk HCG – stadig på diætkost


Fase 4:
Stabiliseringsfase: Her går du langsomt over til at spise “normal kost” stadig uden alkohol, sukker, stivelse og mælkeprodukter (syrnede mælkeprodukter er okay)


Din Hypothalamus er nu nulstillet og du har et nyt forbrændingspunkt – også kaldet “Z-point” dette er din “nye vægt – dit nye udgangspunkt.Du kan vælge at tage fase 2 dobbelt – dvs. at du kan være på diætfase i i alt 42 dage – dette hvis du gerne vil tabe dig ekstra kilo.
Du kan også vælge at tage en pause og gå på kuren igen – så skal du holde en pause på min. 6 uger efter at du har været på kuren første gang.

BANK

© Copyright. All Rights Reserved.

Vi levere startspakken med posten. Startspakken er en del af alle forløb. Når beløbet for pakke 2 eller 3 er indbetalt vil i inden for 24 timer modtage koderne til dialog og vejledningsforum samt opskrifter. 

info@hcgkur.dk 

Vi er også på følgende sociale medier.